Нові технології навчання – ефективний шлях забезпечення високої кваліфікації педагога

18.02.2021 року в ДПТНЗ «Рокитнянський професійний ліцей» відбулися педагогічні читання на тему: «Нові технології навчання – ефективний шлях забезпечення високої кваліфікації педагога», як один із заходів з покращення педагогічної майстерності педагогічних працівників, направлений на відкритий обмін досвідом з навчання та виховання учнівської молоді.
До уваги присутніх на педчитаннях були представлені доповіді на теми: «Нестандартні форми навчання як засіб розвитку творчої активності учнів» (майстер в/н Яременко О.І.); «Використання інноваційних технологій на уроках виробничого навчання з професій «Кухар; кондитер» (майстер в/н Дяченко Р.С.); «Використання ігрових технологій на уроках інформатики та спец предметів як засіб підвищення ефективності освітнього процесу» (викладач Демчук І.М.).
Педагоги обмінялися власними думками і підходами, супроводжуючи обмін власним досвідом роботи презентаціями, значною кількістю цікавих прикладів, що допомагають робити освітній процес більш ефективним та сучасним.
Проведений захід засвідчив не тільки творчий характер педагогічної праці, високий професіоналізм педагогів, а й їх готовність щедро ділитись знаннями, досвідом та здобутками із колегами.
  

2 коментарі до “Нові технології навчання – ефективний шлях забезпечення високої кваліфікації педагога”

  1. — найдинамічніша форма професійного навчання, яке відбувається на відстані з використанням ефективних інформаційно-комунікативних засобів. Зорієнтоване на забезпечення максимальної доступності і зручності з урахуванням на всіх етапах пріоритетних інтересів слухачів. Розвиток дистанційного навчання дає змогу персоналу одержати доступ до міжнародних професійних матеріалів. поєднує елементи централізованого і дистанційного відповідно до конкретних умов педагогічної діяльності викладача та пізнавальної діяльності слухачів.

  2. У дистанційному курсі розглянемо можливості “змішаного навчання” та його основні моделі. Курс призначено для вчителів,  які займаються освоєнням і ефективним упровадженням сучасних технології в педагогічну практику, активним пошуком педагогічних методів, засобів і форм навчання. Спецкурс при з начений  для слухач і в курс і в п і двищення квал і ф і кац і ї вчител і в ф і з ики  з а очно-дис та нц і йною формою навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *