Розклад уроків
розклад ІІ семестр 21-22 весна
40 | 41 | 11 | 14 | |||||
Пн
|
1 | Українська мова | 1 | Іноземна мова | 1 |
в/н |
1 | Математика |
2 | Українська література | 2 | Іноземна мова | 2 | 2 | Математика | ||
3 | Зарубіжна література | 3 | Українська мова | 3 | 3 | Фізична культура | ||
4 | Фізика | 4 | Інформатика | 4 | 4 | Фізична культура | ||
5 | Фізика | 5 | Охорона праці | 5 | 5 | Іноземнамова | ||
6 | Фізична культура | 6 | Математика | 6 | 6 | Іноземнамова | ||
7 | Фізична культура | 7 | Фізика | 7 | 7 | Технічне креслення | ||
8 | Іноземна мова | 8 | Інформатика | 8 | 8 | Фізика | ||
Вт
|
1 | Технологія приготування їжі
з ОТ |
1 | Фізика | 1 | Іноземна мова | 1 | в/н |
2 | Основи правових знань | 2 | Фізика | 2 | Зарубіжна література | 2 | ||
3 | Гігієна та санітарія виробництва | 3 | Біологія | 3 | Українська література | 3 | ||
4 | Громадянська освіта | 4 | Хімія | 4 | Українська література | 4 | ||
5 | Фізична культура | 5 | Технологія штукатурних робіт | 5 | Зарубіжна література | 5 | ||
6 | Біологія | 6 | Технологія штукатурних робіт | 6 | Громадянська освіта | 6 | ||
7 | Всесвітняісторія | 7 | 7 | Фізична культура | 7 | |||
8 | Основи галузевої економіки | 8 | 8 | Фізична культура | 8 |
40 | 41 | 11 | 14 | |||||
Ср
|
1 | Хімія | 1 |
в/н |
1 | Інформатика | 1 |
в/н |
2 | Інформатика | 2 | 2 | Будівельне креслення | 2 | |||
3 | Технологія приготування їжі
з ОТ |
3 | 3 | Математика | 3 | |||
4 | Технологія приготування їжі
з ОТ |
4 | 4 | Математика | 4 | |||
5 | Організація виробництва та обслуговування | 5 | 5 | Захист України | 5 | |||
6 | Інформаційні технології | 6 | 6 | Фізична культура | 6 | |||
7 | 7 | 7 | Електротехніка | 7 | ||||
8 | 8 | 8 | Інформатика | 8 | ||||
Чт
|
1 | в/н | 1 | Математика | 1 | Технологія малярних робіт | 1 | Історія України |
2 | 2 | Математика | 2 | Технологія малярних робіт | 2 | Історія України | ||
3 | 3 | Біологія | 3 | ІсторіяУкраїни | 3 | Українська література | ||
4 | 4 | Інформатика | 4 | Всесвітня історія | 4 | Українськалітература | ||
5 | 5 | Інформатика | 5 | Захист України | 5 | Всесвітня історія | ||
6 | 6 | Фізична культура | 6 | Захист України | 6 | Громадянська освіта | ||
7 | 7 | Всесвітня історія | 7 | Фізика | 7 | Хімія | ||
8 | 8 | Фізика | 8 | 8 | Громадянська освіта | |||
Пт
|
1 | Математика | 1 | Іноземна мова | 1 | Електротехніка | 1 | Технології |
2 | Математика | 2 | Зарубіжна література | 2 | Еектротехніка | 2 | Технічне креслення | |
3 | Устаткування підприємств харчування | 3 | Українська література | 3 | Географія | 3 | Зарубіжна література | |
4 | Устаткування підприємств харчування | 4 | Фізична культура | 4 | Географія | 4 | Зарубіжна література | |
5 | Сучасні тенденції світової кухні | 5 | Фізика | 5 | Матеріалознавство | 5 | Біологія | |
6 | Основи раціонального харчування | 6 | Математика | 6 | Будівельне креслення | 6 | Фізична культура | |
7 | Охоронапраці | 7 | Фізична культура | 7 | Хімія | 7 | Електротехніка | |
8 | 8 | Математика | 8 | Фізична культура | 8 |
20 | 21 | ТУ-2 | ТУ -3 | ||||||
Пн
|
1 | Технології | 1 | Матеріалознавство | 1 |
в/н |
1 | Бух облік | |
2 | Технології | 2 | Матеріалознавство | 2 | 2 | Бух облік | |||
3 | Товарознавство та техгології з приготування БКВ | 3 | Математика | 3 | 3 | Бух облік | |||
4 | Товарознавство та техгології з приготування БКВ | 4 | Іноземнамова | 4 | 4 | Бух облік | |||
5 | Фізична культура | 5 | ЗахистУкраїни | 5 | 5 | Бух облік | |||
6 | Фізика | 6 | Хімія | 6 | 6 | Бух облік | |||
7 | Захист України | 7 | Математика | 7 | 7 | Охорона праці | |||
8 | 8 | Математика | 8 | 8 | Охорона праці | ||||
Вт
|
1 | Історія України | 1 | Технологія лицювальних та плитковихробіт | 1 |
в/н |
1 | Бух облік | |
2 | Історія України | 2 | Технологія лицювальних та плитковихробіт | 2 | 2 | Бух облік | |||
3 | Фізика | 3 | Фізична культура | 3 | 3 | Бух облік | |||
4 | Іноземнамова | 4 | Фізична культура | 4 | 4 | Бух облік | |||
5 | Українська мова | 5 | Історія України | 5 | 5 | Бух облік | |||
6 | Українська мова | 6 | Іноземна мова | 6 | 6 | Бух облік | |||
7 | 7 | Українська мова | 7 | 7 | Бух облік | ||||
8 | 8 | Українська література | 8 | 8 | Бух облік | ||||
Ср
|
1 |
в/н |
1 | Захист України | 1 | Технологія приготування їжі з ОТ | 1 | Основи трудового законодавства | |
2 | 2 | Захист України | 2 | Технологія приготування їжі з ОТ | 2 | ПДР | |||
3 | 3 | Технології | 3 | Фізична культура | 3 | ПДР | |||
4 | 4 | Історія України | 4 | Охоронапраці | 4 | Фізична культура | |||
5 | 5 | Історія України | 5 | Фізична культура | 5 | Фізична культура | |||
6 | 6 | Хімія | 6 | Організація виробництва та обслуговування | 6 | Бух облік | |||
7 | 7 | Біологія | 7 | Організація виробництва та обслуговування | 7 | Фізична культура | |||
8 | 8 | Фізична культура | 8 | Організація обслуговування в ресторанах | 8 | Фізична культура | |||
20 | 21 | ТУ-2 | ТУ – 3 | |||||
Чт
|
1 | Біологія | 1 | в/н | 1 | Професійна етика і психологія | 1 | в/н |
2 | Географія | 2 | 2 | Облік. калькуляція і звітність | 2 | |||
3 | Захист України | 3 | 3 | Устаткування підприємств харчування | 3 | |||
4 | Захист України | 4 | 4 | Устаткування підприємств харчування | 4 | |||
5 | Українська література | 5 | 5 | Гігієна та санітарія виробництва | 5 | |||
6 | Українська література | 6 | 6 | Гігієна та санітарія виробництва | 6 | |||
7 | Фізична культура | 7 | Технологія приготування їжі з ОТ | |||||
8 | Фізична культура | 8 | Технологія приготування їжі з ОТ | |||||
Пт
|
1 | Географія | 1 | Фізика | 1 | Устаткування підприємств харчування | в/н | |
2 | Географія | 2 | Фізика | 2 | Устаткування підприємств харчування | |||
3 | Фізика | 3 | Технології | 3 | Технологія приготування їжі з ОТ | |||
4 | Математика | 4 | Українська мова | 4 | Технологія приготування їжі з ОТ | |||
5 | Математика | 5 | Українська мова | 5 | Інформаційні технології | |||
6 | Технічне оснащення підприємств харчування | 6 | Українська література | 6 | Основи галузевої економіки | |||
7 | Захист України | 7 | Українська література | 7 | Основи правових знань | |||
8 | Хімія | 8 | 8 | Технологічне обладнання |
13 | 10 | ТУ-1 | ||||
Пн
|
1 | в/н | 1 | Фізична культура | 1 | Технологічне обладнання |
2 | 2 | Фізична культура | 2 | Технологічне обладнання | ||
3 | 3 | Захист України | 3 | Товарознавство харчових продуктів | ||
4 | 4 | Українська мова | 4 | Професійна етика | ||
5 | 5 | Гігієна та санітарія виробництва | 5 | Організація обслуговування в ресторанах | ||
6 | 6 | Математика | 6 | Організація обслуговування в ресторанах | ||
7 | 7 | Товарознавство та технології приготування БКВ | 7 | Охорона праці | ||
8 | 8 | Технології сучасного сервісу | ||||
Вт
|
1 | Українська мова | 1 | 1 | Фізіологія харчування | |
2 | Українська мова | 2 | в/н | 2 | Організація обслуговування в ресторанах | |
3 | Бухгалтерський облік | 3 | 3 | Організація обслуговування в ресторанах | ||
4 | Бухгалтерський облік | 4 | 4 | Організація обслуговування в ресторанах | ||
5 | Бухгалтерський облік | 5 | 5 | Технології сучасного сервісу | ||
6 | Фізична культура | 6 | 6 | Технології сучасного сервісу | ||
7 | Хімія | 7 | 7 | Кулінарна характеритика страв | ||
8 | 8 | 8 | Кулінарна характеритика страв | |||
Ср | 1 | Всесвітня історія | 1 | Основи нормативних документів госп.обліку, калькуляції та звітності | 1 | в/н |
2 | Історія України | 2 | Технічне оснащення (устаткування) підприємств харчування | 2 | ||
3 | Громадянська освіта | 3 | Основи трудового законодавства | 3 | ||
4 | Захист України | 4 | Основи професійної етики та психології | 4 | ||
5 | Інформатика | 5 | Основи енергозбереження, вимог бережливого виробництва | 5 | ||
6 | Захист України | 6 | Історія України | 6 | ||
7 | Бух облік | 7 | Всесвітня іторія | |||
8 | Бух облік | 8 | Громадянська освіта |
13 | 10 | Ту-1 | ||||
Чт
|
1 | Українська література | 1 | Інформатика | 1 | Організація обслуговування в ресторанах |
2 | Українська література | 2 | Основи англійської мови за проф. спрямуванням | 2 | Організація обслуговування в ресторанах | |
3 | Математика | 3 | Зарубіжна література | 3 | Організація обслуговування в ресторанах | |
4 | Біологія | 4 | Хімія | 4 | Технології сучасного сервісу | |
5 | Фізична культура | 5 | Фізика | 5 | Технології сучасного сервісу | |
6 | Математика | 6 | Хімія | 6 | Технології сучасного сервісу | |
7 | Бухгалтерський облік | 7 | Українська література | 7 | Фізична культура | |
8 | Бухгалтерський облік | 8 | Інформатика | 8 | Фізична культура | |
Пт
|
1 | Бухгалтерський облік | 1 | Товарознавство та технології приготування БКВ | 1 | в/н |
2 | Бухгалтерський облік | 2 | Товарознавство та технології приготування БКВ | 2 | ||
3 | Бухгалтерський облік | 3 | Фізична культура | 3 | ||
4 | Фізика | 4 | Охорона праці | 4 | ||
5 | Фізична культура | 5 | Іноземна мова | 5 | ||
6 | Зарубіжна література | 6 | Біологія | 6 | ||
7 | Іноземна мова | 7 | Основи малювання та ліплення за професійним спрямуванням | |||
8 | 8 | Організація виробництва та обслуговування |