Розклад

‍Розклад уроків

 

розклад ІІ семестр 21-22 весна

40 41 11 14
Пн

 

 

1 Українська мова 1 Іноземна мова 1  

 

 

 

 

в/н

1 Математика
2 Українська література 2 Іноземна мова 2 2 Математика
3 Зарубіжна література 3 Українська мова 3 3 Фізична культура
4 Фізика 4 Інформатика 4 4 Фізична культура
5 Фізика 5 Охорона праці 5 5 Іноземнамова
6 Фізична культура 6 Математика 6 6 Іноземнамова
7 Фізична культура 7 Фізика 7 7 Технічне креслення
8 Іноземна мова 8 Інформатика 8 8 Фізика
Вт

 

1 Технологія приготування їжі

з ОТ

1 Фізика 1 Іноземна мова 1 в/н
2 Основи правових знань 2 Фізика 2 Зарубіжна література 2
3 Гігієна та санітарія виробництва 3 Біологія 3 Українська література 3
4 Громадянська освіта 4 Хімія 4 Українська література 4
5 Фізична культура 5 Технологія штукатурних робіт 5 Зарубіжна література 5
6 Біологія 6 Технологія штукатурних робіт 6 Громадянська освіта 6
7 Всесвітняісторія 7 7 Фізична культура 7
8 Основи галузевої економіки 8 8 Фізична культура 8

 

40 41 11 14
Ср

 

1 Хімія 1  

 

 

 

 

в/н

1 Інформатика 1  

 

 

 

в/н

2 Інформатика 2 2 Будівельне креслення 2
3 Технологія приготування їжі

з ОТ

3 3 Математика 3
4 Технологія приготування їжі

з ОТ

4 4 Математика 4
5 Організація виробництва та обслуговування 5 5 Захист України 5
6 Інформаційні технології 6 6 Фізична культура 6
7 7 7 Електротехніка 7
8 8 8 Інформатика 8
Чт

 

 

1 в/н 1 Математика 1 Технологія малярних робіт 1 Історія України
2 2 Математика 2 Технологія малярних робіт 2 Історія України
3 3 Біологія 3 ІсторіяУкраїни 3 Українська література
4 4 Інформатика 4 Всесвітня історія 4 Українськалітература
5 5 Інформатика 5 Захист України 5 Всесвітня  історія
6 6 Фізична культура 6 Захист України 6 Громадянська освіта
7 7 Всесвітня історія 7 Фізика 7 Хімія
8 8 Фізика 8 8 Громадянська освіта
Пт

 

 

1 Математика 1 Іноземна мова 1 Електротехніка 1 Технології
2 Математика 2 Зарубіжна література 2 Еектротехніка 2 Технічне креслення
3 Устаткування підприємств харчування 3 Українська література 3 Географія 3 Зарубіжна література
4 Устаткування підприємств харчування 4 Фізична культура 4 Географія 4 Зарубіжна література
5 Сучасні тенденції світової кухні 5 Фізика 5 Матеріалознавство 5 Біологія
6 Основи раціонального харчування 6 Математика 6 Будівельне креслення 6 Фізична культура
7 Охоронапраці 7 Фізична культура 7 Хімія 7 Електротехніка
8 8 Математика 8 Фізична культура 8

 

 

20 21 ТУ-2 ТУ -3
Пн

 

 

1 Технології 1 Матеріалознавство 1  

 

 

 

 

в/н

1 Бух облік
2 Технології 2 Матеріалознавство 2 2 Бух облік
3 Товарознавство та техгології з приготування БКВ 3 Математика 3 3 Бух облік
4 Товарознавство та техгології з приготування БКВ 4 Іноземнамова 4 4 Бух облік
5 Фізична культура 5 ЗахистУкраїни 5 5 Бух облік
6 Фізика 6 Хімія 6 6 Бух облік
7 Захист України 7 Математика 7 7 Охорона праці
8 8 Математика 8 8 Охорона праці
Вт

 

1 Історія України 1 Технологія лицювальних та плитковихробіт 1  

 

 

 

 

в/н

1 Бух облік
2 Історія України 2 Технологія лицювальних та плитковихробіт 2 2 Бух облік
3 Фізика 3 Фізична культура 3 3 Бух облік
4 Іноземнамова 4 Фізична культура 4 4 Бух облік
5 Українська мова 5 Історія України 5 5  Бух облік
6 Українська мова 6 Іноземна мова 6 6 Бух облік
7 7 Українська мова 7 7 Бух облік
8 8 Українська література 8 8 Бух облік
Ср

 

1  

 

 

 

 

 

в/н

1 Захист України 1 Технологія приготування їжі з ОТ 1 Основи трудового законодавства
2 2 Захист України 2 Технологія приготування їжі з ОТ 2 ПДР
3 3 Технології 3 Фізична культура 3 ПДР
4 4 Історія України 4 Охоронапраці 4 Фізична культура
5 5 Історія України 5 Фізична культура 5 Фізична культура
6 6 Хімія 6 Організація виробництва та обслуговування 6 Бух облік
7 7 Біологія 7 Організація виробництва та обслуговування 7 Фізична культура
8 8 Фізична культура 8 Організація обслуговування в ресторанах 8 Фізична культура

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 21 ТУ-2 ТУ – 3
Чт

 

 

1 Біологія 1 в/н 1 Професійна етика і психологія 1 в/н
2 Географія 2 2 Облік. калькуляція і звітність 2
3 Захист України 3 3 Устаткування підприємств харчування 3
4 Захист України 4 4 Устаткування підприємств харчування 4
5 Українська література 5 5 Гігієна та санітарія виробництва 5
6 Українська література 6 6 Гігієна та санітарія виробництва 6
7 Фізична культура 7 Технологія приготування їжі з ОТ  
8 Фізична культура 8 Технологія приготування їжі з ОТ  
Пт

 

 

1 Географія 1 Фізика 1 Устаткування підприємств харчування   в/н
2 Географія 2 Фізика 2 Устаткування підприємств харчування  
3 Фізика 3 Технології 3 Технологія приготування їжі з ОТ  
4 Математика 4 Українська мова 4 Технологія приготування їжі з ОТ  
5 Математика 5 Українська мова 5 Інформаційні технології  
6 Технічне оснащення підприємств харчування 6 Українська література 6 Основи галузевої економіки  
7 Захист України 7 Українська література 7 Основи правових знань  
8 Хімія 8 8 Технологічне обладнання  

 

 

 

 

 

 

 

 

13 10 ТУ-1
Пн

 

1 в/н 1 Фізична культура 1 Технологічне обладнання
2 2 Фізична культура 2 Технологічне обладнання
3 3 Захист України 3 Товарознавство харчових продуктів
4 4 Українська мова 4 Професійна етика
5 5 Гігієна та санітарія виробництва 5 Організація обслуговування в ресторанах
6 6 Математика 6 Організація обслуговування в ресторанах
7 7 Товарознавство та технології приготування БКВ 7 Охорона праці
8 8 Технології сучасного сервісу
Вт

 

 

1 Українська мова 1 1 Фізіологія харчування
2 Українська мова 2 в/н 2 Організація обслуговування в ресторанах
3 Бухгалтерський облік 3 3 Організація обслуговування в ресторанах
4 Бухгалтерський облік 4 4 Організація обслуговування в ресторанах
5 Бухгалтерський облік 5 5 Технології сучасного сервісу
6 Фізична культура 6 6 Технології сучасного сервісу
7 Хімія 7 7 Кулінарна характеритика страв
8 8 8 Кулінарна характеритика страв
Ср 1 Всесвітня історія 1 Основи нормативних документів госп.обліку, калькуляції та звітності 1 в/н
2 Історія України 2 Технічне оснащення (устаткування) підприємств харчування 2
3 Громадянська освіта 3 Основи трудового законодавства 3
4 Захист України 4 Основи професійної етики та психології 4
5 Інформатика 5 Основи енергозбереження, вимог бережливого виробництва 5
6 Захист України 6 Історія України 6
7 Бух облік 7 Всесвітня іторія
8 Бух облік 8 Громадянська освіта

 

 

 

13 10 Ту-1
Чт

 

 

1 Українська література 1 Інформатика 1 Організація обслуговування в ресторанах
2 Українська література 2 Основи англійської мови за проф. спрямуванням 2 Організація обслуговування в ресторанах
3 Математика 3 Зарубіжна література 3 Організація обслуговування в ресторанах
4 Біологія 4 Хімія 4 Технології сучасного сервісу
5 Фізична культура 5 Фізика 5 Технології сучасного сервісу
6 Математика 6 Хімія 6 Технології сучасного сервісу
7 Бухгалтерський облік 7 Українська література 7 Фізична культура
8 Бухгалтерський облік 8 Інформатика 8 Фізична культура
Пт

 

 

1 Бухгалтерський облік 1 Товарознавство та технології приготування БКВ 1 в/н
2 Бухгалтерський облік 2 Товарознавство та технології приготування БКВ 2
3 Бухгалтерський облік 3 Фізична культура 3
4 Фізика 4 Охорона праці 4
5 Фізична культура 5 Іноземна мова 5
6 Зарубіжна література 6 Біологія 6
7 Іноземна мова 7 Основи малювання та ліплення за професійним спрямуванням
8 8 Організація виробництва та обслуговування