Вебінар “Форми партнерської взаємодії учасників освітнього процесу в контексті сучасної підготовки кваліфікованого робітника”

19 жовтня 2021 року викладач спецдисциплін Семенюта С.І. та майстер виробничого навчання Ільченко О.М. взяли участь у вебінарі для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області напряму «Металообробна галузь» на тему: «Форми партнерської взаємодії учасників освітнього процесу в контексті сучасної підготовки кваліфікованого робітника». Під час вебінару ознайомилися з  педагогікою партнерства і ідеєю мети, дізналися про використання  інноватики і роль практичної підготовки. Учасники вебінару розглянули педагогіку партнерства як основу оновленої системи особистісного та професійного розвитку учасників освітнього процесу.

1 коментар до “Вебінар “Форми партнерської взаємодії учасників освітнього процесу в контексті сучасної підготовки кваліфікованого робітника””

  1. Добрый день спасибо за информацию. Все таки лучше обратиться в центр психического здоровья. Только обязательно в проверенный, с хорошими специалистами иначе толку не будет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *