Майстер-клас на тему: «Складання серветок для фуршетів»

19 лютого у рамках тижня професій напрямку «Громадське харчування» відбувся майстер-клас на тему: «Складання серветок для фуршетів» під керівництвом викладача спецдисциплін  Середюк Н.В. учні 20 групи навчилися складати елементи серветок, з яких скомпонували башти для фуршетних столів. Під час роботи здобувачі освіти виявили творчість, фантазію та створили такі чудові лілії для святкового столу!

1 коментар до “Майстер-клас на тему: «Складання серветок для фуршетів»”

  1. Силами студентів: Любченко О., Ковінько О., під керівництвом викладача Прокопенко І. П. для студентів був організований майстер-клас зі сервірування тематичних столів, після якого гості зустрілись з деканом факультету ХТГРТБ Шкарупою В.Г., завідувачем кафедрою Манжосом О.Ф. По закінченню зустрічі гості були запрошені на концерт ПУЕТ має таланти до актової зали університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *