Кондитер

Професія “кондитер” – складна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але багатьох знань та вмінь.

Кондитер – це професія, яка передбачає як ручну, так і механізовану роботу за допомогою автоматичних приладів та устаткування. 

bezymjannyj2 bezymjannyj

Кондитер повинен вміти:

—  відрізнити харчові добавки;
—  знати формули бродіння, достигання;
—  вміти слідкувати за ферментивними процесами та барвниками;
—  відрізняти кислоти та ароматизатори;
—  знати харчову та поживну якість різних продуктів;
—  знати техніку безпеки поводження в кондитерському цеху;
—  за зовнішніми ознаками відчути готовність випікання,  дозрівання або псування продукту;
—  уникнути відбраковки  продуктів;
—  керувати технікою, вміло реагувати на аварійну ситуацію

Кондитерські вироби учнів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA