Оператор комп’ютерного набору
Учні за цією професією готуються на базі базової загальної середньої освіти.
Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінет спецтехнології та інформатики. Кабінети мають загальну площу 144 м2. В кабінетах є необхідне навчальне обладнання, устаткування для проведення занять, підключена мережа Інтернет.
Навчальний процес з професії здійснюється згідно робочих навчальних планів і програм, затверджених Головним управлінням освіти і науки. Програми складені у відповідності із стандартами Міністерства освіти і науки та кваліфікаційними характерис-тиками.
Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінет бухгалтерського обліку. Кабінет має площу 80 м2. В кабінетах є необхідне навчальне обладнання, устаткування для проведення занять, комп’ютер, програмне забезпечення, підключена мережа Інтернет.
Навчальний процес з професії здійснюється згідно робочих навчальних планів і програм, затверджених Головним управлінням освіти і науки. Програми складені у відповідності із стандартами Міністерства освіти і науки та кваліфікаційними характерис-тиками.
Кухар; кондитер

Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінети кулінарії та обладнання,
лабораторії кухарів.
Кабінети обладнані сучасною літературою, макетами.
Робоча площа лабораторії кухарів – 160 м2, вона обладнана витяжною механічною вентиляцією. Площа на одне робоче – 10,6м2.
Майстерня укомплектована необхідним обладнанням – електроплитами, електродуховками, мікрохвильовою піччю, міксерами, блендерами, інструментами, інвентарем.
Крім того в майстерні є кімнати для переодягання, шафи для спецодягу, кімнати для зберігання інструментів.
Під час виробничого навчання учні посягають премудрості кулінарної та кондитерської майстерності. Про що не раз доводили, займаючи призові місця на конкурсах.
Після закінчення навчання учні отримують кваліфікацію: Кухар ІІІ, IV розрядів та кондитер ІІІ розряду.
На базі повної середньої освіти вчаться учні за професією кухар.
Термін навчання – 1 рік.
Після закінчення навчання учні отримують кваліфікацію: Кухар ІІІ, IV розрядів.
Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр

Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінет спецтехнології та майстерня штукатурної майстерності.
Кабінет забезпечений сучасною навчальною та методичною літературою, наочністю, посібниками та макетами.
Майстерня розміщена на першому поверсі будівлі. Робоча площа майстерні – 180 м2, вона обладнана витяжною механічною вентиляцією. Площа на одне робоче – 12 м2.
В майстерні створені окремі кабінки для виконання завдань з виробничого навчання.
Майстерня укомплектована необхідним обладнанням, інструментами, інвентарем.
Крім того в майстерні є кімнати для перевдягання, шафи для спецодягу, кімнати для зберігання інструментів, будматеріалів.
Після закінчення навчання учням присвоюється кваліфікація: Штукатур, лицювальник – плиточник, маляр.
Столяр будівельний; верстатник деревообробних верстатів

Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінет спецтехнології та майстерня столярної майстерності.
Кабінет забезпечений сучасною навчальною та методичною літературою, наочністю, посібниками та макетами.
Робоча площа майстерні – 288 м2, наповнюваність майстерні – 15 чоловік, площа на одне робоче місце – 19 м2.
Підготовка учнів відбувається згідно планів та програм затверджених Головним управлінням освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.
Майстерня укомплектована необхідним обладнанням. В майстерні – витяжна механічна вентиляція, шафи для спецодягу, приміщення для зберігання інвентарю, інструментів, сировини.
По закінченні навчання учням присвоюється кваліфікація: Столяр будівельний, тесляр, верстатник деревообробних верстатів.
Слюсар-ремонтник;електрозварник ручного зварювання

Термін навчання – 3 роки.
Для підготовки учнів використовується кабінет спецтехнології та слюсарна майстерня.
Кабінет забезпечений сучасною навчальною та методичною літературою, наочністю, посібниками та макетами.
Робоча площа слюсарної майстерні – 144 м2, площа на одне робоче місце – 9,6 м2.
Майстерня укомплектована необхідним обладнанням. В майстерні – витяжна механічна вентиляція, шафи для спецодягу, приміщення для зберігання інвентарю, інструментів.
Після закінчення навчання учні отримують кваліфікацію: Слюсар – ремонтник ІІІ розряду; електрозварник ручного зварювання ІІІ.