Виробниче навчання

 

20 група

Приготування юшок, супів з макаронними виробами

Грибна юшка з Галушками

Квасолева зупа. (Пісна)

Грибна юшка з домашньою локшиною

Приготування супів молочних

Молочна рисова каша з секретом

Гарбузяна каша

Як варити манну кашу на молоці

Приготування страв з яєць

Як готувати яйця пашот

Як варити яйця

 

40 група

Приготування білково-горіхового напівфабрикату і тортів з нього: торт мигдально-фруктовий, торт «Хрещатик», торт «Олімпійський», торт «Київський».

http://www.uk.x-pdf.ru/5fizika/1282931-38-navchalniy-posibnik-kursu-tehnologiya-konditerskogo-virobnictva-avtori-zayceva-gorpinko-elektronne-oformlennya-te.php

https://povar.ru/recipes/tort_kreshatik-35780.html

Приготування шарового тіста і тортів з нього (напівфабрикату): торт «Шаровий  з кремом», торт «Спортивний», торт «Наполеон».

Приготування тортів і перекладанців з медового тіста: торт «Бджілка», торт «Медівник чорний», перекладанець «Пташине молоко».

 

Приготування вафельного тіста і тортів: торт «Шоколадно-вафельний», торт вафельний «Полярний».